RSS

Kezia & penampilan baru


Udah beberapa hari ini Keziawatch tampil dengan penampilan baru...gak semuanya sih tapi yang jelas kayaknya sekarang lebih cantik deh dengan background warna ijo nya. Lebih adem...apa coba ???

Makasih ya papa merril udah spent time untuk redesign keziawatch.

Well, sekarang kezia udah 8,5 bulan dan lagi suka ngomong mam...ma...ma...(apalagi kalo lagi nangis...pasti dia langsung ngomong ma...ma...hiks hiks hiks...jadi terharu).

Walaupun udah dibuatin playground dengan banyak mainan disekitarnya, tapi kalo lagi bozen dia akan tertarik dengan hal2 yang lain disekitarnya seperti kebawah kolong meja atau kursi and ngobrak-ngabrik CD atau kaset papanya. Hahahaha...sukurin deh !!!

You should be amazed of how quick your baby grows and learns. She will be very aware and interested in everything around her. Baby thrive to learn in a loving, caring environment. Baby will touch and explore anything she can reach. She has no understanding of danger, so needs to be kept safe.

Now, kezia is enjoying listening to the sounds of words and trying to copy sounds, listening to songs and action songs, looking at picture and reading books with bright clear picture and listening to me naming the objects.

Thank you Jesus for giving me a healthy and beautiful baby. Thank you Jesus for all You've done.

1 comments:

x1i7282ktx said...

Unlike games like blackjack, there’s no restrict to the number of players you can to|you possibly can} have at one desk, all having fun with the action and sweating every 코인카지노 spin. As you’re not betting any real money there’s no threat of shedding any real money. The games proved here on Onlineroulette.org are all 100 percent safe to play free of charge.

Post a Comment

Copyright 2009 IsaiahJozua. All rights reserved.
Blogger Template by Blogger and Blogger Templates.
Bloggerized by Miss Dothy